DT TEAM

        Aya en Peter 

Deze foto is wel niet zo heel recent en ik ben inmiddels donkerharig ( dhuhuhh) en Peter heeft ordentelijk kort haar maar hij geeft wel weer dat wij alles samen doen. Zo ook de (web)winkel, beurzen en nu dus dit Challenge blog . Sylvia is de genius achter dit prachtige blog, waarvoor ze ook zelf de mooie achtergrond heeft ontworpen. Peter zal dus net als ik deelnemen aan het design team en ook zijn creativiteit moeten laten zien net als ik. Wij verheugen ons op deze uitdaging en hopen dat dit blog een inspiratie zal worden voor velen.
Lieve groetjes Aya en Peter
"Ik ben Ineke Bezemer, getrouwd (al heel veel jaar) met Meeuwis. Samen hebben we 4 kinderen: 3 jongens en 1 meisje. Ook hebben we 2 kleindochters Joelle en Sophie en er zijn nog 2 kleinkinderen op komst. Ik maak ontzettend graag kaarten. Ben eind 1998 begonnen en dit is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby. Ik ben lid van het designteam van JoyCrafts en mag heel veel voor hen doen, wat ik ontzettend graag doe. Ook ben ik lid van het webteam van Mariannedesign. Ik ben dol op Magnolia en die combineer ik vaak met de mooie mallen. Ik hoop op een hele leuke tijd op dit Challengeblog van Miekelotte. Ik heb er reuze zin in.

Karin

Ik ben Karin Vink-Tolsma en ben 45 jaar. Ik woon in Almere en ben moeder van 3 jongens in de leeftijdscatagorie van 10, 16 en 20 jaar. Ik scrap al enige jaren maar kom helaas vaak tijd tekort om er meer tijd in te kunnen steken. Ook maak ik wel eens kaarten maar dan alleen voor de mensen waarvan ik weet dat ze dat echt waarderen om zo'n kaart te krijgen. Ik houd ontzettend van vintage en shabby chic dus dit zul je vaak in mijn werkjes tegen komen.

Hennie
Toen ik in mei 2010 mijn blog opstartte, was daar al gauw Aya van Miekelotte met de vraag of ik haar designer wilde worden, dat was een grote verrassing voor mij. Nog maar net waren mijn kaarten op het wereld wijde web te zien en daar was mijn eerste fan.Nu ruim 2 jaar later heb al behoorlijk veel kaartjes op mijn blog en andere blogs met anderen gedeeld. Ik maak graag voorbeeldkaarten en ik doe met veel plezier mee aan challenges, het is dan ook een logische stap om in te gaan op de uitnodiging van Aya om mee te doen aan het nieuwe challenge blog van Miekelotte. Ik werk graag in verschillende stijlen, iedere uitdaging ga ik aan, ook als het niet mijn smaak is, dat maakt voor mij de uitdaging alleen maar groter. Misschien vinden jullie het ook leuk om te weten dat ik bijzonder gelukkig getrouwd ben met mijn ben en hij met zijn hen. Samen hebben we een rijk nageslacht. We wonen op een heerlijk plekje in de polder, waar we in vrede leven met de dieren om ons heen, dat komt ook omdat de katten binnen moeten blijven, die zouden die paradijselijke vogeltuin grondig verstoren. Daar hebben mijn harige monsters wel vrede mee. Jullie zijn ook allemaal van harte welkom op mijn blog, daar is iedere dag iets nieuws op te zien.
Lieve groetjes Hennie
 Astrid 
Ik ben Astrid, 45 jaar. Gelukkig getrouwd, moeder van drie kinderen. Een zoon van 22 jaar en twee dochters van 19 jaar (een tweeling). Ben ooit begonnen met Fimo en daarna ben ik verslaafd geraakt aan het kaarten maken. Vind het erg leuk om verschillende technieken te gebruiken. Vind het ook erg leuk om op beurzen te staan, workshops en demo’s te geven. Sta met een aantal van mijn kaarten in het blad Marianne Doe! Ik vind het ook leuk om mijn blog bij te houden. Als je hier eenmaal aan begint is het echt verslavend en vliegt de tijd voorbij. Vind het ook erg leuk om aan verschillende Challenges mee te doen. Kortom, ik kom tijd te kort.

Anke
Mijn naam is Anke van Ommen, van jongs af aan ben ik al aan het knutselen en handwerken, ik vind het leuk om met papier te werken , maar ook met stofjes, vilt, haken, fimokleien, kralen enz. Ik ben begonnen met pergamano, zandschilderen en toen 3d, ondertussen heb ik ook op naailes gezeten en heel veel kleding zelf gemaakt voor mezelf en de kids, want ik ben fulltime moeder van 4 kinderen, 2 jongens en 2 meisjes. Dinsdagsmorgens geef ik handwerkles aan de meiden van groep 5 en 8 op de basisschool hier in Nw-Lekkerland. Ik zit al een aantal jaren in het dt team van Joy!crafts, waar ik het goed naar me zin heeft, de verscheidenheid van materialen en de uitdaging om van elke materiaal iets leuks te maken, geven mij een hoop voldoening en ontspanning. Al met al ben ik een bezigbijtje, met een schitterende hobby.

Yvonne Baas

Sinds 2013 een meisje van 50+. Twee jaar geleden voorzichtig begonnen met een kaartje maken. Nu redelijk verslaafd aan papier, inkt, lint, stempels....... Het is voor mij heerlijk ontspannend!